Lite tyst på bloggen – men bara för tillfället!

Hej!

Så här få inlägg har jag aldrig skrivit här på bloggen. Det beror inte bara på att det är nationella provet-tider och att jag och min familj har haft fullt upp med flytt och husrenovering, utan också på att jag tillsammans med mina redaktörer slutredigerar boken som snart kommer ut!

Skärmavbild 2016-04-29 kl. 17.40.23.png

Dessutom har april månad varit full av spännande föreläsningar, både på skolor och i andra sammanhang, som Skolportens förstelärarkonferens och nu senast SETT. Jag har fått chansen att träffa många av er som läser min blogg – så roligt! Jag får också många mejl från er som läser, vilket är jättekul! Ibland kan det dröja innan jag svarar, men jag försöker hinna med 🙂

Nu väntar terminens slutspurt och idag var det mösspåtagning för våra treor på Hasselbacken på Djurgården. Härligt! Vi hörs på andra sidan NP-puckeln!

Åsa

Skärmavbild 2016-04-29 kl. 17.35.32.png

Publicerat av

Jag är gymnasielärare i svenska och psykologi i norra Stockholm och författare till boken Läskompetens - lässtrategier för gymnasiets svenskkurser. Här på bloggen skriver jag om språkutvecklande arbetssätt, läsundervisning med äldre elever, digitalt läsande och skrivande samt naturligtvis undervisningen i mina ämnen. Välkommen hit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s